Ukratko o Nama

Poduzeće Protectum-vrata d.o.o. bavi se proizvodnjom, ugradnjom te servisom sustava tehničke zaštite, protupožarnih i protuprovalnih vrata. Početci našeg poslovanja kreču još od 1996 godine kad je stvorena jezgra poslovanja temeljena na uslugama ugradnje i servisa a isključivo bavljenje protuprovalnim vratima kreće od 2002 godine. Primjenjujuči suvremen način poslovanja i visoku kvalitetu proizvoda uz dugogodišnje jamstvo te pružanje kompletne usluge našim strankama profilirali smo se na tržištu kao vodeći specijalisti za izradu i ugradnju protuprovalnih vrata.

U suradnji sa našim Turskim partnerima kao što su TREND, KALE , DAF te domaćim proizvođačima JAVOR, IVERPAN d.o.o. i sl., cilj je ponuditi klijentima pouzdanu, kvalitetnu a cijenom prihvatljivu opremu te vrhunsku uslugu. Povoljnje cijene, odlična kvaliteta, brzina isporuke, pridržavanje dogovora kao i dogovorenih rokova, te kompletna usluga naš je cilj.

Najviše se ponosimo onim što je navrijednije a to su vlastiti ljudi školovani i iskusni za sve vrste radova vezanih uz vrata i sličnu problematiku.

protupožarna vrata

Protuprovalna vrata Protektor TREND ispunjavaju ono što druga vrata nemaju

Protuprovalna klasa IV

Svi modeli vrata Trend imaju atest protuprovalnosti visoke klase IV kao skup normi od zvučne i toplinske izolacije, vjetro propusnosti te energetske učinkovitosti

Najširi otvor vratnog krila na tržištu

Najveći problem protuprovalnih vrata u odnosu na klasična u smanjenom je svjetlom otvoru, novim modelima postigli smo ono što je drugima samo san. Naši inženjeri projektirali su vrata koja imaju u otvoru širine 100 cm - vratno krilo širine 92 cm sa najužim otvorom 87 cm!

Nove špijunke - zurila

Jedna od najvećih primjedbi naših stranaka bila je u modernim, malim a starijim osobama neprilagođenim zurilima tzv. špijunkama. Nova zurila veća su i prilagođenija starijim osobama zbog većeg otvora od 30mm i samim time lakšeg gledanja . Naravno i dalje nudimo el. špijunke

Zvučna izolacija do 41dB

Jedina na tržištu imaju panele od MDF-a od 10 mm i dodatnu ispunu za odličnu zvučnu izolaciju

Partneri